In de wereld van groente en fruit, staat Nederland bekend als een van de meest invloedrijke spelers in de Europese markt. Dit dankzij de moderne infrastructuuren een hoge agrarische technologieën. Het land is niet alleen sterk in geteelde producten maar is ook is een van de belangrijkste exporteurs van diverse groenten en fruit, die jaarlijks van diverse landen in de wereld via de haven van Rotterdam binnenkomen. Geïnspireerd door deze kansen werd Green Food gevestigd in Nederland.
Het bedrijf Green Food richt zich op kwaliteit groenten en fruit en is gespecialiseerd in de verkoop aan klanten in Midden en Oost Europa.
Het bedrijf heeft onbeperkte mogelijkheden van samenwerking door het aanbieden van een breed assortiment van verschillende kwaliteitsniveau enverpakkingsmogelijkheden.
Green Food heeft een breed netwerk van lokale telers en professionele importeurs. In deze samenwerking zijn wij in staat om een snel en accuraat te reageren op de behoefte van iedere klant.
Alle onze producten worden grondig en professioneel gecontroleerd zodat ze de lange reis naar de klanten in Oost Europa “fris en fruitig” zullen doorstaan.